15 березня 2020 р.

Шановні батьки! У зв'язку із введенням карантину із 13 березня по 3 квітня навчання на цей період буде відбуватися дистанційно. Всі завдання з навчальних предметів я буду розміщувати кожного дня  на головній сторінці свого блогу. Тому велике прохання до Вас виконувати їх щодня разом із першачками, не відкладайте на потім. У нас не канікули, а карантин.
На 16 березня завдання на домашнє опрацювання:
Навчання грамоти. Читання
Тема: Буква "Ї", позначення нею звуків [йі]. Читання складів, слів з вивченими буквами.
Вивчити з дітьми букву ї, розповісти, що вона завжди позначає два звуки [йі]. Прочитати учням ст. 42-43 букваря. Усно скласти декілька речень зі словами Україна, Київ, українець.
Навчання грамоти. Письмо
Тема: Письмо малої букви ї, буквосполучень з нею. Записування речень.
У друкованому зошиті на ст. 31 написати малу букву ї, буквосполучення, слова та речення. Розповісти дітям, що маленька буква ї пишеться так само, як і буква і тільки з двома крапочками. Внизу на сторінці зошита записати речення, вставляючи пропущені слова: Поїзд їде по рейках. Пасажири їдуть у поїзді.
Математика
Тема: Доба
Ознайомте учнів з поняттям "Доба". Добу становлять ранок, день, вечір і ніч. У підручнику математика на ст.91 з дітьми усно виконати завдання 1, 2, 5, 6. Письмово у зошиті виконати завдання 3 і 4. 
Я досліджую світ
Тема: Україна - моя Батьківщина
Переглянути відео.https://www.youtube.com/watch?v=DzXFlzBwSJk
У підручнику на ст.54 усно виконати завдання 1-5.

Немає коментарів:

Дописати коментар